Është hapur në shkurt të vitit 2005, New Castle Building Products në Norwalk është kompania e parë Connecticut vend.


16 Muller Ave, Norwalk, CT 06851

P: 203.229.0448
F: 203.229.0471
E: Carl@ncbp.com

Dyqan Orë:
Hënë – Premte: ora 7:00 am – 4:30 pm
U ul: 7:00 – 11:00 am
Dielli: E Mbyllur

Gjuhët E Folura:
Anglisht, polonisht, Kantoneze, italisht dhe frëngjisht