Ne jemi shumë të ngazëllyer për të njoftuar se New Castle Metals tani është zhvendosur vetëm poshtë rrugës tonë Hicksville Degë. Ne tani janë të vendosura në: 600 Perëndim John Street, Hicksville, NY 11801. Një vend të ri do të thotë të reja numrin e telefonit, si dhe, nëse jeni të interesuar në kureshtar për tonë me porosi të fabrikimit apo në vend të qepur në panelin e trillim, ose vetëm në kërkim për mostra ju lutem kontaktoni tonë metal degës në (516) 207-7708.