Në Vend Të Qepur Në Panelin E Fabrikimit

Ne tani ofrojmë në vend trillim i profilet tona në të dyja tradicionale të dyfishtë-të kyçur ose të parakohshme-kyçja e panelit. Kjo në masë të madhe zvogëlon aftësinë të dy të mbeturinave dhe të çojë kohë për klientët tanë, dhe ju ofron me një të përgjegjshëm dhe fleksibël alternative për të pritur javë për realizimin e dyqanit të fabrikuara panele të arrijnë. Ky shërbim i lejon çdo sasi ose gjatësi rregullime të identifikuara në vend të korrigjohen menjëherë, duke eliminuar çdo të panevojshme mbeturinave dhe madje edhe më të çojë herë. Ju lutemi shihni më poshtë për paneli profilet ne ofrojmë për në vendin e gjitha sajesë.


Trim dhe Bordurë Trillim

Tonë të ri plotësisht të kompjuterizuar dyqan lejon trim dhe buzë të dhënat të jenë të fabrikuara përpara mbërritjes së Kështjellë të Re Metalike e të qepur në panel kamion. Ne mund të kemi detaje dorëzuar për punën tuaj site kur është e nevojshme dhe/ose të dorëzohen me ardhjen e NC Metalike Shtresë Panel Kamion. Duke ju lejuar për të siguruar juaj kulmi watertight nuk duhet të jetë e padukshme vonesat në vend, dhe duke ju lejuar ju për të prep çati para shkëmbime të tjera të qenë në vend që mund të ketë çuar në dëm nëse i plotë çati sistemi është instaluar para tregtinë e tyre filloi.


"Punë-Të Fillojnë Të" Ndihmuar

Duhet të keni ndonjë hezitime apo merak, Fushë nga Teknikët tanë Drexel Metaleve një partner mund të jetë i pranishëm në punën tuaj site për instalimin mbështetje dhe për të edukuar të ekuipazhit tuaj se si për të instaluar siç duhet e të qepur në këmbë sistemin. Nga fillimi në fund ata do të mësojnë të ekuipazhit tuaj se si ta instaloni çdo detaj në tuaj jobsite, sigurimin e cilësisë, mjeshtëri dhe ju jep paqe e mendjes.


ES-1 Certifikuar

Tonë metal shitorja është ES-1 certifikuar për prodhimin e një linjë të plotë të engineered rrethues dhe buzë metalike sistemet tuaja tregtare ose banimi aplikimet. Të siguruar ju me aftësinë për të përmbushur më të rrepta kodi dhe specifikimin e kërkesave, pa të gjerë të çojë herë. Ne ofrojmë disa profile, duke përfshirë, snap-bllokimit me zhavorr të ndaluar, tabelë, dhe në pranverë-lock përballimin e sistemeve, të gjitha në dispozicion në një shumëllojshmëri të substrate dhe ngjyra. Për një listë të plotë të asaj që ES-1 Buzë metalike sistemeve që ne mund të ofrojmë, ju lutemi vizitoni faqen tonë të Drexel Metaleve partner internetit në linkun e mëposhtëm http://drexmet.com/coping-and-perimeter-edge-edge-systems/edge-metal-systems.


Të njëjtën Ditë në Planin Satelitore dhe të Imazhit të Marrë e-Humbura

Jo më shumë pritur javë për një vlerësim. Si të nevojshme tonë të trajnuar estimators ju mund të ofrojë 24 orë të kthehet rreth në të gjitha standarde të qepur në këmbë metalike mbulim dhe buzë metalike të marrë e-humbura. Nëse nga një grup i planeve, ose satelitore të imazhit të strukturave ekzistuese tonë estimators mund të ndihmojë për të siguruar që ju keni gjithçka që ju kërkojnë për të marrë punë të bërë të drejtën.


Website links:

  • Mësoni gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me metal mbulim në... metalroofing.com
  • Doni të visually shohim stile të ndryshme dhe ngjyra të metaleve të çatitë? Përdorni vizualizimi mjet në linkun e mëposhtëm... metalroofondemand.com

Shkarkohen fotografi: