Në shtator të vitit 2004, New Castle Building Products hapi dyert e saj të dytë në vend, një degë në Bronx, New York.


4336 Bronx Blvd, Bronx, NY 10466

P: 718.994.5010
F: 718.994.5007
E: Bronx@ncbp.com

Dyqan Orë:
Hënë – Premte: 7:00 – 4:00pm
U ul: 7:00 - 11:00
Dielli: E Mbyllur

Gjuhët E Folura:
Anglisht, spanjisht, italisht, Urdu dhe Punjabi