191 Commerce St, East Berlin, CT 06023

P: 860.829.2912
F: 750.829.2914
E: EastBerlin@ncbp.com

Dyqan Orë:
Hënë – Premte: 6:30 am – 3:30 pm
Sat: Të Mbyllura
Dielli: E Mbyllur

Gjuhët E Folura:
Anglisht Dhe Spanjisht