105-14 Astoria Boulevard, East Elmhurst, NY 11369, SHBA

P: 718.779.0280
F: 718.446.8069
E: bkersch@ncbp.com

Dyqan Orë:
Hënë-Premte: 7:00 - 4:00pm
U ul: 7:00 -11:00 (moti e lejon)
Dielli: E Mbyllur

Gjuhët E Folura:
Anglisht, spanjisht dhe Urdo