E Hicksville degës hapi dyert e saj në gusht të vitit 2010 dhe është NCBP e 5-të vendndodhjes.


201 West John St, Hicksville, NY 11801

P: 516.822.7663
F: 516.822.7670
E: Hicksville@ncbp.com

Dyqan Orë:
Hënë – Premte: ora 7:00 am – 4:00 pm
U ul: 7:00 – 11:00 am (moti e lejon)
Dielli: E Mbyllur

Gjuhët E Folura:
Anglisht, spanjisht dhe portugalisht