Vëmendje Të Konsumatorëve:

Ne jemi të hapur, megjithatë, shëndetin dhe sigurinë e klientëve tanë, punonjësit dhe familjet e tyre janë prioriteti ynë kryesor. Për mbrojtjen tuaj dhe tonin, ne kemi vendosur që përkohësisht të lëvizin operacionet tona bashkëpunëtor ligjor ramsey vend. Ne kërkojmë që ju lutemi telefononi, tekst ose e-mail ne porosive tuaja dhe ne do të procesit të tyre për të marr-up ose ofrimit. Ne do të mbetet e hapur për aq kohë sa ne jemi të lejuara. E Covid-19 shpërthimi është diçka që të gjithë ne jemi duke u përpjekur për të përballuar me të, dhe NE kërkojmë falje për ndonjë shqetësim, kjo mund të ketë shkaktuar.

Ju lutem kontaktoni ose na vizitoni në:

575 Ishullin e Rrugëve, bashkëpunëtor ligjor ramsey, NJ 07446 | (201) 252-7880 | Ramsey@ncbp.com

Ju faleminderit për biznesin tuaj! Të jetë i sigurt.

Robert Gallo, Menaxher (551) 500-3551 qelizë# – rgallo@ncbp.com


129 E Shtetit Rrugë 4 Paramus NJ 07652

P: 201.252.7880 (Thirrjen Bashkëpunëtor Ligjor Ramsey)
F: 201.880.7300
E: Ramsey@ncbp.com

Dyqan Orë:
Hënë – Premte: ora 7:00 am – 4:00 pm
Sat: Të Mbyllura
Dielli: E Mbyllur

Gjuhët E Folura:
Anglisht