• Përfitimet e një Atlasi Shingle

  Përfitimet e një Atlasi Shingle

  A e dini zi algat mund të përhapet nga çatia në çati? Nuk me Atlas shingles e cila është mbështetur nga 3M Scotchgard! E vetmja shingle në treg që mund të garantojë një jetë të lirë nga e zezë e algave. Shtimi i ri për Atlasin shingle linjë tyre është 42" shingle me 6" e ekspozimit edhe 1...

 • James Hardie Lexuesit Zgjedhje 2019 Gjelbër Ndërtues

  James Hardie Lexuesit Zgjedhje 2019 Gjelbër Ndërtues

  James Haride Quajtur Greenest mur anësor Produkt votave nga industria mirat janë në: James Hardie ka greenest mur anësor produkteve, sipas të Gjelbër Ndërtues Revistës 2019 Lexuesit e' choice, ju Falënderoj për njohjen dhe besimin në produktet tona.  

 • GAF Timberline UHD Shingles shfaqur Dyfishtë Hijen e Linjës dhe StainGuard Plus

  GAF Timberline UHD Shingles shfaqur Dyfishtë Hijen e Linjës dhe StainGuard Plus

    Re Timberline® UHD Shingles shfaqur Dyfishtë Hijen e Linjës dhe StainGuard Plus™ Kohën e Lirimit të Teknologjisë* bukurinë e perëndimit të diellit hijet – gjatë gjithë ditës – është tani në dispozicion me e re Timberline® UHD Shingles shfaqur Dyfishtë Hije Linjë. Një lojë tepër dimensionale dhe e ndieshme duken parë kurrë më parë në Timberline® çati me GAF ekskluzive patentë-në pritje të StainGuard Plus™...

 • Një Guxim I Ri Paleta Ngjyra Të Atlasi Majë Të Pacenuar Linjë

  Një Guxim I Ri Paleta Ngjyra Të Atlasi Majë Të Pacenuar Linjë

  Ne jemi të ngazëllyer për të njoftuar Atlas është shtimi më i ri i 5 ngjyrat e tyre të Lartë të Performancës Arkitektonike Shingles mbledhjes. New Castle Building Products do të jetë në gjendje për të ju ndihmuar në marrjen e këtyre shingles si një mënyrë të veçantë artikull, pasi ajo nuk është diçka që ne kemi në magazinë në këtë kohë. Ju lutemi të jetë i sigurt për të kontaktuar...

 • Kështjellë të re Metalike ka Lëvizur!

  Kështjellë të re Metalike ka Lëvizur!

  Ne jemi shumë të ngazëllyer për të njoftuar se New Castle Metals tani është zhvendosur vetëm poshtë rrugës tonë Hicksville Degë. Ne tani janë të vendosura në: 600 Perëndim John Street, Hicksville, NY 11801. Një vend të ri do të thotë të reja numrin e telefonit, si dhe, nëse jeni të interesuar në kureshtar për tonë me porosi të fabrikimit apo në vend...

 • Një haraç të Oaxacan Kuzhinë në Claro

  Një haraç të Oaxacan Kuzhinë në Claro

  Claro merr New York Times ushqimit seksioni nga stuhia, duke marrë lartë lëvdimi për të inovacionit për të Oaxacan receta. Claro është e vendosur në Treta Avenue në Brooklyn, dhe sjell tradicionale Oaxacan receta. Kuzhinieri dhe Bashkë-Pronar T. J. Steele merr asnjë ndërprerje të shkurtër kur të sjellë vërtetësinë dhe shije të Brooklyn fushë. Tradicionale ushqime janë të...

 • Efektive 04.12.18: Mbulim Shingle Rritje

  Efektive 04.12.18: Mbulim Shingle Rritje

  Gjatë muajve të fundit tonë prodhuesit kanë pësuar një rritje të konsiderueshme të lëndëve të para dhe mallrave shpenzimet. Deri tani ne kemi zhytur çmimi i tyre rritet, por për fat të keq ne nuk mund të ruajmë çmimet më tutje. NCBP është vënë re rritja e çmimit të 4-6% në të gjitha shingle linjat dhe pajisjet ndihmëse.